Het beste voor je pup ...

6x een unieke, leren halsband voor je hond

Ben je op zoek naar een mooie leren halsband voor jouw hond? Een uniek exemplaar dat speciaal voor jouw hond wordt gemaakt? Een tijdje geleden ging ik zelf op zoek naar een nieuwe leren halsband voor mijn eigen hond. Ik wilde iets unieks. Na lang zoeken kwam ik terecht op Etsy, een website waar vooral kleine en creatieve ondernemers hun (handgemaakte) producten aanbieden. Op deze website vond ik een aantal super mooie handgemaakte leren halsbanden.

Etsy is een internationale website. Waar je rekening mee moet houden wanneer je hier iets bestelt, is dat je een artikel niet de volgende dag al in huis hebt. Vaak gaat hier wel een week (en soms zelfs langer) overheen. Dit komt omdat het unieke producten zijn, die vaak nog gepersonaliseerd moeten worden. Maar het is het wachten waard, want uiteindelijk heb je een mooi en bijzonder product in handen. Mijn favoriete leren halsbanden voor honden heb ik hier voor je op een rij gezet.

Leren halsband in 2 kleuren

Hoe gaaf is deze lederen halsband in 2 kleuren? Deze halsband wordt geheel met de hand gemaakt en kan worden geleverd met een gepersonaliseerd naamplaatje en bijpassende riem (vanaf €18). Prijzen starten bij €21,43 en lopen op tot €33. Daarmee heeft deze halsband een top prijs/kwaliteit verhouding.

Klik hier voor meer informatie

Leren halsband met naam

Wanneer je op zoek bent naar een mooie en betaalbare lederen halsband, dan is ook deze halsband een dikke aanrader. Hij wordt eventueel geleverd met een gepersonaliseerd naamplaatje. Prijzen starten bij €19 en lopen op tot €36. Je kunt ook een bijpassende hondenriem bijbestellen.

Klik hier voor meer informatie


Leren halsband in diverse kleuren

Ben je op zoek naar een leren halsband in een specifieke kleur, neem dan eens een kijkje in deze shop. De meeste halsbanden kunnen worden geleverd met een gepersonaliseerd naamplaatje en bijpassende riem. Prijzen starten bij €26,64 en lopen op tot €33.

Klik hier voor meer informatie

Gevlochten leren halsband

Deze mooie gevlochten leren halsband kan helemaal aangepast worden aan jouw wensen. Kies een leersoort, een kleur en een hanger. Je kunt de naam van je hond in het leer laten graveren. Eventueel leverbaar met bijpassende riem. Prijs: €49.

Klik hier voor meer informatie


Halsband Kopenhagen

Net als de vorige halsband is de halsband Kopenhagen van Manufaktur Lisbeth en ik ben groot fan van hun honden accessoires. Deze unieke halsband is dan ook mijn favoriet. Hij wordt helemaal aangepast naar jouw smaak. Prijs: €49

Klik hier voor meer informatie

Stijlvolle leren halsband

Deze prachtig afgewerkte halsband wordt gemaakt van plantaardig gelooid leer en is geheel vrij van chemicaliën. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De prijs van deze halsband is €49, ongeacht de grootte en is inclusief levenslange garantie.

Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor meer unieke accessoires voor honden

unieke hondenspullen
*Dit artikel bevat affiliate links.

You Might Also Like